‘Een bruidsfotograaf hoeft geen €2000,- te kosten’

WIJ GAAN TROUWEN

Ik kan er zelf over meepraten. Het is lastig om een goede fotograaf te vinden. Jullie willen de beste keus maken aangezien het allemaal in één keer goed moet gaan. Iedereen wil prachtige foto’s als mooie herinnering aan die mooie dag. Maar waar let je nu allemaal op als je een fotograaf zoekt? Ik adviseer mensen af te gaan op hun gevoel. Zoek een fotograaf waarbij jullie allebei een goed gevoel krijgen. Zowel de fotograaf als diens portfolio moet jullie allebei aanspreken. Ik kom dan ook graag langs voor een vrijblijvend gesprek.


GEEN LIMIETEN

Veel fotografen hanteren foto limieten die aan de prijs gekoppeld zijn. Ik niet. Jullie krijgen alle foto’s die gewoon goed zijn. Het zou toch raar zijn om goede foto’s achter te houden?

NO NONSENSE FOTOGRAAF
Natuurlijk kan ik een trouwalbum maken voor jullie als bruidspaar. Maar ik adviseer het bruidspaar dit toch echt altijd zelf te doen. Vandaag de dag heb je via diverse online aanbieders genoeg mogelijkheden om op een simpel maar doeltreffende manier een fotoboek samen te stellen. Jullie kunnen het zo gek maken als jullie zelf willen.

Uiteraard wil je als bruidspaar besparen waar mogelijk. Ik maak graag een offerte op maat voor jullie.

Stuur mij een e-mail met jullie gegevens en hoe de dag eruit zal komen te zien. Dan maak ik een offerte op voor jullie grote dag.